Stationsfietsen

Gebruikt u uw fiets vooral voor korte ritjes binnen de stad en zet u uw fiets vaak neer op plaatsen waar de kans groot is dat hij gestolen of beschadigd wordt? Dan is het het overwegen waard om een ‘stationsfiets’ of ‘bushaltefiets’ aan te schaffen. Fietswinkel Laag Catharijne zorgt er altijd voor een voorraad stationsfietsen te hebben voor iedereen die niet veel geld kan of wil uitgeven voor een fiets.

De stationsfietsen van Laag Catharijne:

  • zijn zeer goedkoop.
  • hebben zo min mogelijk extra details die kapot kunnen gaan of gesloopt worden.
  • zijn 100% technische in orde.
  • voldoen aan alle wettelijke eisen (licht, bel en reflectie).
  • zijn gegarandeerd niet gestolen.

Goed om te weten

Anders dan onze gewone tweedehands fietsen zien de stationsfietsen er ook duidelijk tweedehands uit. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: zo zijn ze ook minder interessant voor fietsendieven

Met een stationsfiets kunt u in principe ook lange tochten maken, technisch gezien zijn ze helemaal 100%. Maar veel comfort bieden ze niet, dus de vraag is of u daar heel blij van wordt. Als u niet veel geld wilt uitgeven aan een fiets maar er ook zo nu en dan een langere tocht mee wilt maken, zult u waarschijnlijk ook iets van uw gading kunnen vinden bij onze gewone tweedehands fietsen.

Stationsfietsen zijn te koop bij de volgende vestigingen:

Al onze vestigingen hebben stationsfietsen in de aanbieding, maar de grootste kans van slagen heeft u (vanzelfsprekend) bij onze vestiging vlak bij het Centraal Station:

Rental & Repair Laag Catharijne