Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen koopt u bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht. Laag Catharijne heeft een groot assortiment aan gebruikte fietsen. Wat uw wensen ook zijn, met drie vestigingen in Utrecht zult u bij fietswinkel Laag Catharijne gegarandeerd slagen bij de koop van uw tweedehands fiets.

Wat voor tweedehands fietsen vindt u bij Laag Catharijne?

De fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht bieden alledrie verschillende soorten tweedehands fietsen aan. Over het algemeen zijn dit traditionele omafietsen, damesfietsen of herenfietsen, maar soms zitten er ook elektrische fietsen, mountainbikes, race- of tourfietsen, moederfietsen of kinderfietsen bij. Het aanbod van tweedehands fietsen van Laag Catharijne in Utrecht varieert wekelijks. Zowel de inkoop én verkoop van tweedehands fietsen kan bij ons razendsnel gaan. Bent u op zoek naar een mooie, goedkope en degelijke tweedehands fiets, kom dan vooral wat vaker langs bij een van onze fietswinkels om de tweedehands fietsen te bekijken.

Onze tweedehands fietsen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit

Al onze tweedehands fietsen worden volledig opgeknapt en gerenoveerd. Bij de meeste zult u maar met moeite kunnen zien dat het gebruikte fietsen zijn. U krijgt 6 maanden garantie op technische mankementen. We hebben ook altijd een setje fietsen op voorraad waarbij geen moeite is gedaan om de fietsen als nieuw te doen lijken, maar die wel extreem goedkoop zijn, speciaal voor studenten en forenzen. Bent u op zoek naar zo’n fiets, kijk dan even verder bij onze stationsfietsen.

Op zoek naar een speciale tweedehands fiets?

Heeft u iets speciaals op het oog? Een authentieke omafiets uit de jaren ‘50 of een tweedehands fixed bike? Laat het ons weten en we geven u een seintje als een fiets die aan de beschrijvingen voldoet bij ons binnenkomt.

Tweedehands fietsen zijn te koop bij de volgende vestigingen:

Bicycleshop Laag Catharijne

De Fietsenwinkel Laag Catharijne

Rental & Repair Laag Catharijne