Goedkope fietsen

Goedkope omafietsen of andere traditionele dames- of herenfietsen, maar ook goedkope racefietsen of mountainbikes… Laag Catharijne verkoopt allerlei soorten betaalbare fietsen. Wij weten als geen ander dat iedereen verschillende verwachtingen heeft van zijn fiets en verschillende doelen ermee heeft. Waarom een dure fiets aanschaffen als u er alleen maar mee heen en weer gaat naar het station? Laat u informeren en adviseren over goedkope fietsen bij dé fietsspecialist in Utrecht!

Wat voor goedkope fietsen heeft Laag Catharijne in het assortiment?

De fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht bieden alledrie een groot assortiment aan degelijke fietsen aan voor een heel redelijke prijs. Dat kunnen traditionele omafietsen, damesfietsen, herenfietsen zijn, maar ook elektrische fietsen of kinderfietsen. Onze vaste merken betaalbare fietsen voor een redelijke prijs zijn:

Laag Catharijne huismerk: heerlijke stadsfietsen voor een superprijs.
Avalon: degelijke opa/omafietsen voor een aantrekkelijke prijs

De goedkope fietsen die we in ons assortiment hebben kunnen bovendien per week verschillen. Soms kunnen we ergens een partij fietsen voor weinig geld opkopen, maar dat soort speciale aanbiedingen vliegen over het algemeen ook de deur uit. Ziet u dus niet direct iets van uw gading, kom dan vooral nog even later langs. En laat ons vooral ook weten waar u naar op zoek bent. We houden u graag op de hoogte als er iets nieuws binnenkomt wat aansluit op uw interesses.

Waarom zijn de fietsen van Laag Catharijne zo goedkoop?

Een van de redenen waarom de fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht fietsen zo goedkoop kan aanbieden is omdat wij exclusieve contacten hebben met rijwielfabrikanten. De goedkope fietsen die worden ingekocht, komen direct van de fabrikant. Hierdoor zit er géén groothandel tussen de fietswinkel en de fabrikant, en worden die extra kosten voor u bespaard. Fietswinkel Laag Catharijne vindt het belangrijk dat ook de goedkope fietsen die verkocht worden in haar fietswinkels, solide en kwalitatief in orde zijn. We zullen nooit fietsen inkopen die niet aan onze hoge standaards voldoen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan en kan u nog jarenlang genieten van uw goedkope fiets van fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht.

Koopt u liever een tweedehands fiets?

De fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht bieden ook tweedehands fietsen aan. Ook onze tweedehands fietsen verkopen wij alleen in goede staat (solide en kwalitatief in orde). De gebruikte fietsen die bij Laag Catharijne binnenkomen, worden volledig opgeknapt en gerepareerd. U kunt er haast niet aan zien dat het tweedehands fietsen zijn. Kom langs bij een van onze fietswinkels in Utrecht om te neuzen tussen onze tweedehands fietsen. De medewerkers van Laag Catharijne helpen en informeren u hier graag.

Goedkope fietsen zijn te koop bij de volgende vestigingen:

Bicycleshop Laag Catharijne

De Fietsenwinkel Laag Catharijne

Rental & Repair Laag Catharijne