Fietsreparatie

Bij Laag Catharijne wordt uw fiets snel en goedkoop gerepareerd. Breng hem bij ons langs voor 12 uur, dan is uw fiets bijna zeker dezelfde dag nog klaar. Mocht dat in zeldzame gevallen niet lukken, bijvoorbeeld omdat bijzondere onderdelen besteld moeten worden die we niet op voorraad hebben, dan zullen onze fietsenmakers dat over het algemeen kunnen inschatten en u van te voren informeren.

fietsreparatie bij Laag Catharijne

Tip: Reist u met de trein naar uw werk? Breng uw fiets dan ‘s ochtends langs bij onze vestiging op de Catherijnesingel, vlak bij Utrecht Centraal station (openingstijden door de week: 09:00 tot 19:30). Als u terugkomt staat hij weer gerepareerd en wel voor u klaar.

Kosten

Als u uw fiets bij ons brengt voor reparatie zal van te voren een inschatting gemaakt worden van de kosten. Mocht het bedrag toch hoger uitvallen dan wordt hierover altijd van te voren overlegd.

Kwaliteitsgarantie

Al onze vestigingen beschikken over een professionele werkplaats. Onze vakkundig opgeleide fietsenmakers zijn in staat om bijna alle merken en types fietsen te herstellen. Elke fiets die door ons gerepareerd wordt, wordt zorgvuldig getest voor we hem weer aan u meegeven. We rijden er zelfs persoonlijk nog even een testritje op om zeker te weten dat hij prettig fietst. Maar mochten we toch iets over het hoofd hebben gezien (fietsenmakers zijn ook maar mensen), mag u hem altijd weer terugbrengen. Dan zorgen we ervoor dat hij alsnog picobello in orde wordt gemaakt.

Onderhoud

Ook voor fietsonderhoud kunt u bij ons terecht. Een goed onderhouden fiets gaat minder snel stuk, en daarmee kunt u op de lange termijn een hoop besparen.