Stadsfiets huren

Huur een stadsfiets in Utrecht voor 7,50 euro per dag bij Laag Catharijne!

De fiets is het beste en snelste vervoermiddel om Utrecht te verkennen. Als u een fiets huurt bij Laag Catharijne in Utrecht, geven onze medewerkers u graag advies bij het uitkiezen van een interessante fietstocht in Utrecht. Ook kunt u via de website van de Provincie Utrecht leuke fietstochten in Utrecht vinden.

De huurfietsen van Laag Catharijne

huurfiets van Laag Catharijne

Onze huurfietsen zijn goed onderhouden, fietsen geweldig, en ook erg prettig: u loopt er niet meteen mee te koop als toerist. De fietsen die wij verhuren zijn dezelfde soort fietsen die u zelf zou kopen om in de stad mee te rijden: degelijk, comfortabel en zonder al te veel poespas. Wij verhuren fietsen nooit zonder ze na te lopen op eventuele mankementen. Merkt u desondanks een probleem op met uw huurfiets? Dan ruilt hem u hem zo weer in voor een andere.

Prijzen stadsfietsverhuur

type prijs per dag locatie
stadsfiets 7,50 euro De Fietsenwinkel Laag Catharijne
Rental & Repair Laag Catharijne

Goed om te weten

  • De minimumperiode voor een fiets huren is een dag
  • U betaalt achteraf
  • Op zondag zijn we gesloten
  • Wilt u de fiets na openingstijd inleveren, geef dit dan van te voren aan, zodat we dit voor u kunnen regelen. Bij onze vestiging op de Catharijnesingel kunt u een gehuurde fiets buiten openingstijden terugbrengen en later terugkomen om uw borg op te halen en te betalen. U betaalt dan alleen voor de dag(en) dat u de fiets gebruikt hebt

Laag Catharijne heeft een uitgebreid assortiment aan huurfietsen. Het zal daarom niet snel gebeuren dat al onze stadsfietsen verhuurd zijn. Wilt u een fiets huren, kom dan dus gewoon langs op een van deze locaties:

Rental & Repair Laag Catharijne
De Fietsenwinkel Laag Catharijne

Hebt u speciale wensen of wilt u meer dan 10 fietsen tegelijk huren, dan is het verstandig om van te voren te reserveren via het onderstaande formulier.

Reserveer een fiets