Tandems en Bakfietsen huren

Voor verhuur van een tandem of bakfiets bent u bij Laag Catharijne in Utrecht aan het juiste adres. Wilt u de tandem of bakfiets huren voor een fietstocht? Dan helpen de medewerkers van Laag Catharijne u ook graag bij het uitkiezen van een geschikte fietstocht in Utrecht.

 

Tandem verhuur bij Laag Catharijne

De tandem is een hele leuke manier om uzelf en uw gezelschap te vervoeren. Samen trappen jullie eigenhandig naar uw bestemming. De persoon die achterop de tandem zit leest de kaart, dat terwijl de voorste persoon moet remmen én sturen. Tegelijkertijd moet er ook nog worden getrapt door beide persoon. Kortom een leuke en vooral onvergetelijke ervaring om te beleven met uw partner, vriend of vriendin. Voor tandem verhuur kunt u bij Laag Catharijne in Utrecht terecht!

 

Bakfiets verhuur in Utrecht

Voor bakfiets verhuur kunt u bij Laag Catharijne in Utrecht terecht. Hier worden bakfietsen verhuurd voor allerlei soorten doeleinden. Sommige klanten vervoeren goederen in de bak voorin de fiets, andere klanten vervoeren hun kinderen in de fietsen. Het is de meest veilige manier om uw kind(eren) of goederen te vervoeren op de fiets. De beschikbare bakfietsen te huur van Laag Catharijne in Utrecht zijn zeer stabiel, veilig voor kinderen, goederen of boodschappen en makkelijk in gebruik. Doordat de te huren bakfietsen 3 wielen heeft, staat de fiets altijd op de grond en kan niet omvallen.

 

Waar kunt u de bakfiets of tandem huren?

Laag Catharijne in Utrecht heeft maar liefst drie vestigingen met diverse doeleinden. Voor verhuur van bakfiets of tandem kunt u terecht bij Fietsenstalling Laag Catharijne en De Fietsenwinkel Laag Catharijne. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze bij verhuur van de bakfiets of tandem. Beide vestigingen zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

 

Contact

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over verhuur van een bakfiets en/- of tandem van Laag Catharijne in Utrecht? Wellicht heeft u een andere vraag? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van de twee vestigingen. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916.