Verhuur

Voor de gemakkelijkste manier om uzelf te vervoeren in Utrecht, biedt Laag Catharijne verhuurfietsen aan. Voor fietsverhuur kunt u bij twee van de drie fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht terecht! Leen hier een huurfiets voor slechts € 7,50 per dag!

 

Waarom kiest u voor fietshuur bij Laag Catharijne?

De huurfiets is een hele praktische, sportieve en vooral milieuvriendelijke manier om mee te reizen. Voor verhuurfietsen in Utrecht kunt terecht op deze website. Via deze website kunt u leuke fietstochten in Utrecht vinden. Wanneer u kiest voor de fietsverhuur van Laag Catharijne in Utrecht, geven onze medewerkers u graag advies bij het uitkiezen van een interessante fietstocht in Utrecht. Voor slechts € 7,50 per dag kunt bij ons terecht voor een fietshuur. Heeft u interesse in meer dan 10 verhuurfietsen? Neem dan via deze link contact met ons op. Bij de fietsverhuur van Laag Catharijne in Utrecht kiest u zelf een datum en een tijdstip waarop u de fiets wilt ophalen!

 

Instructies huurfiets in Utrecht

Via deze website kunt u gebruik maken van de verhuurfietsen van Laag Catharijne in Utrecht. U vult uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, datum wanneer u de fiets wilt huren, tijdstip hoe laat u de fiets wilt ophalen, (eventuele) opmerkingen, voorkeur van de betaling en de hoeveelheid huurfietsen in. Vervolgens zult u binnen 24 uur reactie krijgen over uw bestelling van de fietsverhuur van Laag Catharijne in Utrecht.

 

Huurfietsen voor alle gelegenheden

Wilt u fietsen huren vanwege uw bedrijfsuitje, heeft u een uitje met uw vrienden of heeft u een dag geen beschikking over uw eigen fiets? Bij Laag Catharijne in Utrecht kunt u voor alle denkbare gelegenheden terecht voor fietshuur! Kom langs bij een vestiging, wij denken graag met u mee naar een geschikte oplossing.

 

Contact

Wilt u een fiets huren of heeft u vragen over het huren van een fiets bij de Fietsenstalling of de Fietsenwinkel van Laag Catharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van deze twee vestigingen. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916. U kunt geen fiets huren bij The Bicycleshop Laag Catharijne.

Wilt u online een fiets huren? Vul het bericht hieronder in en u krijgt binnen 24 uur bericht!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht


*Vul het totaal aantal fietsen in én de datum waarop u de fiets(en) wilt huren.

 

Fietsverhuur bij Laag Catharijne