Fietsonderdelen

Al uw fietsonderdelen koopt u bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht. In de drie vestigingen in Utrecht van Laag Catharijne, worden alle denkbare fietsonderdelen en fietsaccessoires aangeboden. Heeft u iets wat gerepareerd moet worden aan uw fiets? Ga dan voor de juiste fietsonderdelen naar een van de drie fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht.

 

Waarom fietsonderdelen bij Laag Catharijne kopen?

Klanten die eerder fietsonderdelen en fietsaccessoires hebben gekocht bij Laag Catharijne doen dit vanwege de uitstekende service. De medewerkers van Laag Catharijne in Utrecht proberen u te helpen in het maken van de juiste keuze voor het juiste fietsonderdeel. Bij deze fietswinkel in Utrecht werken wij servicegericht voor, tijdens en na uw aankoop. Mocht het fietsonderdeel of accessoire toch niet goed genoeg zijn geïnstalleerd op uw fiets? Dan kunt u terug komen om dit vervolgens beter te laten installeren. Hoewel er alleen vakbekwame medewerkers werken bij Fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht, kan het altijd gebeuren dat de fietsonderdelen onjuist worden geïnstalleerd. Uiteraard wordt het fietsonderdeel getest door de medewerker voordat u de winkel uitgaat!

 

Alle soorten fietsonderdelen in het assortiment!

Fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht verkoopt alle soorten fietsonderdelen. Wij hanteren de regel: kwaliteit boven kwantiteit. Daarom verkoopt fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht alleen kwaliteitsproducten. Niet alleen fietsonderdelen en fietsaccessoires, maar ook de fietsen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit. Van fietsbellen tot aan ventieldopjes, Fietswinkel Laag Catharijne biedt alle soorten fietsonderdelen en fietsaccessoires aan.

 

Fietsreparatie

U kunt niet alleen terecht bij Fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht voor fietsonderdelen, maar ook om uw fiets te laten repareren bent u hier aan het juiste adres. In de meeste gevallen is uw fiets op dezelfde dag nog gerepareerd! Overigens kunt u “gewoon” langskomen met de fiets die gerepareerd moet worden, bij deze fietswinkel in Utrecht hoeft u niet eerst een afspraak te maken om uw fiets te laten repareren. De medewerkers van Fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht zullen er alles aan doen om uw fiets rijklaar te maken! Klik op deze link voor meer informatie over fietsreparaties.

 

Contact

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over de fietsonderdelen van Laag Catharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Laag Catharijne in Utrecht. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916.