Fiets Reparatie

Voor al uw fietsreparaties kunt u terecht bij een van de winkels van Laag Catharijne in Utrecht. De drie vestigingen van Laag Catherijne in Utrecht beschikken over haar eigen bekwame fietsenmakers. Veelal wordt uw fiets dezelfde dag nog gerepareerd!

 

Uw fiets op dezelfde dag gerepareerd!

Als u uw fiets voor een reparatie brengt bij een van de drie fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht, dan is uw fiets in de meeste gevallen dezelfde dag nog gerepareerd! Dit kan natuurlijk alleen door de bekwame fietsenmakers van Laag Catharijne in Utrecht. De drie vestigingen zijn altijd uitgerust met alle fietsonderdelen- en accessoires, waardoor uw fietsreparatie vrijwel direct van start kan gaan! Zo kunt u weer gebruik maken van uw fiets, en heeft Laag Catharijne in Utrecht weer een tevreden klant bij!

 

Diverse fietsreparaties in Utrecht

Uiteraard verrichten de fietsenmakers van de fietswinkels in Utrecht de standaard fietsreparaties zoals: vervanging binnen en/-of buitenband, plakken van de band(en), vervangen en/-of afstellen fietsketting en reparatie aan de verlichting. Ook kunt u voor andere fietsreparaties terecht bij Laag Catharijne in Utrecht. Bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht wordt u altijd geholpen met een glimlach op het gezicht!

 

Niet alleen voor de fietsenmaker naar Laag Catharijne

Ook als u een nieuwe fiets wilt kopen kunt u naar een van de fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht. Wij helpen u graag bij het aanschaffen van de juiste fiets voor u. Hieronder is een kort lijstje opgesomd waarvoor u naar Laag Catharijne in Utrecht kunt komen:

  • fietsenstalling fietsen én brommers,
  • reparaties en onderhoud aan (sport)fiets,
  • verkoop nieuwe fietsen,
  • verkoop tweedehands fietsen,
  • verkoop van fietsonderdelen en accessoires,
  • verhuur van fietsen,
  • advies over de meest geschikte fiets voor u.

 

Contact

Heeft u vragen over de Fietsenstalling, Bicycleshop of de Fietsenwinkel van Laag Catharijne in Utrecht of natuurlijk over de fiets reparatie? Wellicht heeft u een andere vraag? Of heeft u vragen over de bekwame fietsenmakers van Laag Cathharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van de drie vestigingen. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916. De medewerkers van Laag Catharijne helpen u graag verder met uw probleem!

 

Fietsenmaker bij Laag Catharijne