Pointer fietsen

Pointer

 

Bent u op zoek naar Pointer fietsen? Ga dan naar fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht. In het ruime assortiment van de fietswinkel in Utrecht vindt u uw perfecte Pointer fiets. Vanwege de goede prijs / kwaliteit verhouding wordt het Nederlandse fietsmerk Pointer als zeer betrouwbaar ervaren.

 

Diverse modellen

Pointer produceert bijna alle soorten fietsen. Het assortiment van Laag Catharijne in Utrecht biedt omafietsen, herenfietsen en damesfietsen aan, allen van het merk Pointer. Ook produceert Pointer elektrische fietsen. Maak het fietsen makkelijker door de elektrische hulpmotor en oplaadbare accu geïntegreerd in uw Pointer fiets.

 

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Uit tientallen positieve consumenttesten betreffende Pointer fietsen, kan er geconcludeerd worden dat de Pointer fietsen uitstekend zijn. Voor een relatief goedkope prijs, heeft u al een betrouwbare Pointer fiets. Vrijwel alle onderdelen zijn afkomstig van topfabrikanten, waardoor er niets is op te merken aan de kwaliteit van de Pointer fiets. Ook staan de Pointer fietsen er om bekend om dat het lakwerk van hoge kwaliteit is.

 

Fietsenwinkel Laag Catharijne voor uw Pointer fiets

In de fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht kunt u terecht wanneer u een nieuwe Pointer fiets wilt kopen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een Pointer fiets. Wilt u eerst oriënteren? Ook dan helpen onze medewerkers u graag met het geven van advies en in het meedenken naar uw behoeftes.

 

Waar kunt u deze fietsen kopen?

Fietswinkel Laag Catharijne heeft drie vestigingen in Utrecht waar u Pointer fietsen kunt kopen. Vestiging 1: Fietsenstalling Laag Catharijne bevindt zich op Catharijnesingel 28. Vestiging 2: The Bicycleshop Laag Catharijne bevindt zich op Lange Smeestraat 30. Vestiging 3: De Fietsenwinkel Laag Catharijne bevindt zich op Nachtegaalstraat 1. Op alle locaties van de fietswinkels van Laag Catharijne in Utrecht kunt u goedkope fietsen en tweedehands fietsen aanschaffen. Wij heten u van harte welkom in onze fietswinkels!

 

Contact

Heeft u nog vragen over Pointer fietsen bij Laag Catharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Laag Catharijne in Utrecht. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916.