Omafiets

De omafiets, wellicht de meest populaire fiets die dit land kent. De populariteit van de omafiets is al gaande sinds de 19e eeuw. Een ruim assortiment aan velerlei omafietsen vindt u bij fietsenwinkel Laag Catharijne. Deze fietsspecialist in Utrecht biedt in maar liefst drie vestigingen een ruim assortiment aan omafietsen. Kom gerust langs om een kijkje te nemen naar één van de omafietsen. De bekwame medewerkers van Laag Catharijne helpen u graag verder met het zoeken naar dé omafiets die aansluit op uw wensen en behoeftes.

 

Diverse soorten omafietsen bij Laag Catharijne

Deze fietsenwinkel in Utrecht biedt verschillende soorten omafietsen aan. Bent u op zoek naar een omafiets met versnellingen? Of bent u juist op zoek naar een traditionele omafiets? Als u een omafiets wilt kopen als alternatief voor het dure openbaar vervoer, dan kunt u ook kiezen uit een tweedehands omafiets van deze fietsspecialist. Vaak zult u niet eens weten dat de omafietsen van Laag Catharijne tweedehands zijn. De omafietsen worden volledig gerestaureerd zodat u hiermee veilig op de weg kunt. Zoals eerder gezegd worden er verschillende soorten omafietsen aangeboden. Zo kunt u een omafiets kopen in een andere kleur, of een omafiets met een voordrager. Het assortiment van de omafietsen bij Laag Catharijne is altijd wisselend doordat er elke dag veel omafietsen worden verkocht! Kom daarom snel langs bij één van de winkels van deze fietsenwinkel in Utrecht.

 

De klassieke omafiets bij deze fietsenwinkel

De omafiets is de meest verkochte fiets in Nederland. Het klassieke model en weinig tot geen poespas aan de fiets siert de omafiets. Toch zijn er in de loop der jaren aanpassingen geweest aan de omafiets. Zo kunt u een omafiets kopen in een andere kleur in plaats van de klassieke zwarte kleur en er zijn omafietsen met versnellingen. Bij fietsspecialist Laag Catharijne in Utrecht zult u de juiste omafiets vinden. De medewerkers van deze fietsenwinkel helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste omafiets, de omafiets die past bij uw wensen, behoeftes en die past in uw budget. Een grote variatie aan nieuwe omafietsen vindt u bij deze fietsenwinkel in Utrecht. U bent altijd welkom in één van de winkels van Laag Catharijne. Alle openingstijden van deze fietsspecialist vindt u op deze pagina.

 

Op zoek naar een budget omafiets?

Bent u op zoek naar een goedkopere variant van de omafiets? Koop dan een tweedehands omafiets bij Laag Catharijne! Deze omafietsen zijn volledig gerestaureerd en vaak zult u het niet zien dat het om tweedehands omafietsen gaan. Het grootste verschil met een nieuwe omafiets en een tweedehands omafiets is de prijs. Voor minder geld koopt u een gebruikte maar gerestaureerde omafiets! Kom snel langs in de winkels voor het assortiment van de tweedehands omafietsen!

 

Meer informatie over de omafiets van Laag Catharijne

Veel meer informatie over een omafiets lijkt ons onnodig, daarom nodigen wij u graag uit in één van onze winkels. De medewerkers van deze fietsspecialist geven u graag advies over alle omafietsen!