Elektrische fietsen

Voor de aanschaf van elektrische fietsen bent u bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht aan het juiste adres. De elektrische fiets wordt aangedreven door een elektromotor, welke in de fiets is ingebouwd. Door de combinatie van de elektromotor met spierkracht kunt u makkelijker en sneller fietsen op de elektrische fiets. Fiets moeiteloos met een elektrische fiets van fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht.

 

Wat is een elektrische fiets?

Zoals hierboven vermeld is, wordt de elektrische fiets aangedreven door een elektromotor. Natuurlijk moet u bij een elektrische ook normaal trappen op de trappers zoals bij een normale fiets. Doordat de elektromotor van de elektrische fiets u helpt tijdens het fietsen, wordt de belasting aan uw enkels en voeten van het (harde) trappen berhoorlijk verlicht. De elektromotor is verwerkt in het model van de elektrische fiets en daarnaast is het opladen van deze accu is kinderlijk eenvoudig: stop de stekker van de accu van de elektrische fiets in het stopcontact.

Met een elektrische fiets zult u makkelijker, verder en sneller kunnen fietsen. De elektromotor van de elektrische fiets zorgt ervoor dat u sneller een heuvel op komt, of makkelijker fietst met wind tegen. De medewerkers van fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht helpen u graag bij het uitkiezen van een geschikte elektrische fiets! Ook geven zij u graag advies en verstrekken u van meer informatie over de elektrische fietsen in van Laag Catharijne in Utrecht.

 

Enkele voordelen van elektrische fietsen van Laag Catharijne

  • Opladen accu: het opladen van een elektrische fiets van fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht verschilt per fiets. Veelal duurt het volledig opladen van de accu van de elektrische fiets 2 tot 6 uur,
  • Snelheid: op de meeste elektrische fietsen zit er een “begrenzer”. Wanneer u harder dan 25 km/h fietst. Dan wordt de elektrische motor automatisch uitgeschakeld, waardoor uzelf uw spierkracht moet gebruiken door deze snelheid aan t houden. Overigens zijn er op de markt elektrische fietsen, waarmee er (nog) sneller gefietst kan worden,
  • Afstand afleggen: met de meeste elektrische fietsen van fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht kan er een afstand afgelegd worden van ca. 20 á 30 kilometer.

 

Waarom een elektrische fiets kopen bij Laag Catharijne?

Bij Laag Catharijne in Utrecht bent u ervan verzekerd dat u het beste advies krijgt. De medewerkers van deze fietsenwinkel proberen de beste elektrische fiets aan u te koppelen. Wat past bij u, wat vindt u belangrijk, wat is uw budget en het belangrijkste: wat is het doel? Is de elektrische fiets voor dagelijks gebruik of juist alleen voor recreatief gebruik? Dit zijn slechts een aantal factoren waar u dient rekening mee te houden. Laat u adviseren voor elektrische fietsen door één van de medewerkers van Laag Catharijne!

 

Meer informatie over elektrische fietsen bij Laag Catharijne?

Heeft u nog vragen over elektrische fietsen van fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht? De medewerkers van deze fietswinkel denken graag met u mee naar geschikte oplossing. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916. Een elektrische fiets koopt u natuurlijk bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht!