Mama fiets

Als u op zoek bent naar een mama fiets dan bent u bij fietswinkel Laag Catharijne aan het juiste adres. Met een comfortabele mama fiets van Laag Catharijne kunt u uzelf makkelijker vervoeren, maar ook uw kind(eren)- en of boodschappen. Daarnaast is het gebruik van een mama fiets natuurlijk ook milieuvriendelijk én gezonder voor uzelf! Voor het gehele assortiment van de mama fietsen van Laag Catharijne, nodigen wij u graag uit in onze winkels, of lees hieronder meer over de mama fiets van deze fietswinkel.

 

Wat is een mama fiets?

Een mama fiets is speciaal ontworpen voor alle fietsende moeders. Met een mama fiets fiets u veilig mét en zonder kinderen. U fietst veilig mét uw kind(eren) én boodschappen. Veiligheid is waarom de mama fiets is ontworpen. Natuurlijk wilt iedere moeder haar kind(eren) veilig en gemakkelijk vervoeren. Koop een mama fiets bij fietsspecialist Laag Catharijne in Utrecht. De mama fiets is voorzien van allerlei extra voorzorgsmaatregelen, waardoor u veilig kunt blijven fietsen met uw kind(eren). Zo heeft de mama fiets een speciale stuurblokkering, dit zorgt ervoor dat het stuur niet zonder reden kan omklappen. Ook is er standaard een dubbelstandaard op de mama fiets toegepast. Zodat de fiets, met veel gewicht veilig rechtop kan blijven staan. Wilt u meer informatie over de mama fietsen van Laag Catharijne? De medewerkers van deze fietsspecialist informeren en adviseren u graag over de mama fietsen!

 

Wat voor mama fiets?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn de mama fietsen van fietsenwinkel Laag Catharijne in Utrecht uitgerust met een aantal extra voorzorgsmaatregelen. Uiteraard zijn er verschillende modellen van de mama fiets. Met de mama fiets van Laag Catharijne vindt u het gemak terug in fietsen. Met een breder stuur, waardoor u makkelijk kunt blijven sturen wanneer er een kinderzitje aan het stuur bevestigd is, een ruimere en veiligere instap. Uiteraard kunt u zelf of door Laag Catharijne aanpassen laten doorvoeren, zoals een krat op het stuur. Zo kunt u uw kind én boodschappen gemakkelijk maar vooral veilig vervoeren. Kom langs in één van de fietsenwinkels van Laag Catharijne en bekijk het assortiment van de mama fiets. De medewerkers van deze fietsspecialist in Utrecht geeft u vrijblijvend advies over de beste mama fiets. Er wordt samen met u gekeken naar de wensen en behoeftes. Daarnaast geven de medewerkers van deze fietsenwinkel u graag tips en denken met u mee.

 

Meer informatie over de mama fietsen van Laag Catharijne?

Wij snappen dat u graag meer informatie wilt over de mama fiets, maar ook kunt u een gratis testrit maken op de mama fiets. Kom snel langs in één van de drie fietsenwinkels van Laag Catharijne in Utrecht. Voor de openingstijden van de fietsenwinkels gaat u naar deze pagina. Een mama fiets koopt u natuurlijk bij dé fietsenwinkel in Utrecht; Laag Catharijne!