Cortina fietsen

De Cortina Azero Kuyichi damesfiets voor €599,-.

De Cortina Azero Kuyichi damesfiets voor €599,-.

Voor Cortina fietsen bent u bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht aan het juiste adres. Cortina fietsen legt de nadruk op “lifestyle fietsen“, en dit ziet u terug in de verschillende modellen. Daarnaast zijn de Cortina fietsen van een hoogstaande kwaliteit.

 

Cortina fietsen bij Laag Catharijne

Net zoals de smartphone die je hebt, je laptop of de kleding die je draagt, is ook een fiets steeds meer een verlengstuk van de persoon. Bent u op zoek naar zo’n dergelijke fiets? Dan kunt u bij Fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht goed terecht voor de “lifestyle” Cortina fietsen. Alle modellen van de Cortina fietsen zijn geïnspireerd door de laatste fashion trends, het maakt niet uit of dit een transportfiets, een moederfiets of een van de andere stadsfietsen is. Wees de volgende tevreden klant die gezien wilt worden met een van de Cortina fietsen. De medewerkers van Fietswinkel Laag Catharijne helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste Cortina fiets, ook informeren onze medewerkers u graag over meer informatie!

 

Cortina Azero Kuyichi

Fietsmerk Cortina en “duurzame” jeansmerk Kuyichi hebben de handen ineen geslagen en een fiets ontwikkeld: KUYICHI X CORTINA BIKE. Cortina heeft samen met jeansmerk Kuyichi het modebeeld vertaald naar een nieuwe trendy fiets. De succesvolle samenwerking heeft tot nu toe twee fietsen opgeleverd: Cortina Azero Kuyichi dames- en herenfiets. De prijs van de Cortina fietsen bij fietswinkel Laag Catharijne bedraagt €599,-. De medewerkers van Laag Catharijne informeren u graag verder over deze trendy fiets!

 

De Cortina Azero Kuyichi herenfiets voor €599,-.

De Cortina Azero Kuyichi herenfiets voor €599,-.

Specificaties van de Cortina Azero fiets

De specificaties van de Cortina fiets leest u hieronder:

  • Frame: heren Aluminium 56/61 cm, dames Aluminium 51/56 cm,
  • Versnelling: Sram Automatix 2-speed,
  • Remmen: Terugtraprem,
  • Verlichting voor: Union USB 160 7 lux,
  • Verlichting achter: Union USB 130,
  • Zadel: Selle Royal,
  • Handvat: Widek Urban,
  • Wielmaat: 28 inch,
  • Slot: Abus Amparo ART**,
  • Gewicht: 13,5 kg.

 

Waar kunt u de Cortina fietsen kopen?

U kunt bij twee van de drie fietsenwinkels van Laag Catharijne in Utrecht Cortina fietsen kopen. Bij The Bicycleshop en De Fietsenwinkel Laag Catharijne kunt u Cortina fietsen kopen. Alleen in deze twee locaties van fietswinkel van Laag Catharijne in Utrecht kunt u Cortina fietsen aanschaffen. Wij heten u van harte welkom in onze fietswinkels! Kom langs naar een van de twee fietswinkels voor meer informatie over de Cortina fietsen. Of klik op deze link en ga naar naar de website van Cortina

 

Contact

Heeft u nog vragen over Cortina fietsen bij Laag Catharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Laag Catharijne in Utrecht. Voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916.

Cortina