BSP Fietsen

BSPBent u op zoek naar BSP fietsen? Ga dan naar fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht. In het ruime assortiment van de fietswinkel in Utrecht vindt u uw perfecte BSP fiets. Met meer dan 15 verschillende modellen zal er altijd een BSP fiets zijn die bij u past! BSP, het Nederlands fietsmerk dat al bijna 30 jaar bestaat!

 

De populairste BSP fietsen

De Metropolis, Barista, Seine Classic, Seine Evo en de Voyager zijn de populairste BSP fietsen. Ongetwijfeld heeft u een van deze BSP fietsen voorbij zien fietsen en een goede indruk achtergelaten. Wellicht de meest populaire fiets op dit moment: de BSP Barista fiets. Deze wordt standaard geleverd met RVS spaken, anti-lek fietsband, Abus ART keuring, led verlichting (voor en achter) en Nexus 3 of Nexus 7 schakelsysteem. Voor de BSP Barista, of een van de vele andere modellen gaat u natuurlijk naar fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht.

 

Unieke fietsen bij Fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht

Sinds de oprichting van BSP was de focus op het maken en ontwerpen van stijlvolle en degelijke kwaliteitsfietsen. Met meer dan 15 verschillende BSP fietsen zal er altijd een fiets in het assortiment zijn welke u bevalt! Trendy stadsfiets, stoere transporter of een hippe lifestyle fiets, deze BSP fietsen vindt u allemaal bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht. BSP staat voor uniek, stijlvol en Nederlands ontworpen fietsen. Koop uw fiets bij fietswinkel Laag Catharijne in Utrecht!

 

Uw BSP fiets vindt u Utrecht

Dé fietsenwinkel van Utrecht, Laag Catharijne biedt een ruim assortiment aan BSP fietsen. Met drie vestigingen in Utrecht, bieden wij BSP en andere fietsmerken aan. De medewerkers van Laag Catharijne in Utrecht helpen u graag bij het uitkiezen van een BSP fiets. De bekwame medewerkers verschaffen u informatie en geven u informatie over BSP fietsen van Laag Carharijne in Utrecht.

 

Contact

Heeft u nog vragen over Pointer fietsen bij Laag Catharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Laag Catharijne in Utrecht. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916.