Brik fietsen

BRIK
Brik is een relatief nieuw merk, dat zich echt onderscheidt van de andere fiets. Het is qua design, stijl en aandrijving een kwalitatief hoogstandje van Utrechtse bodem. De fietsen van Brik zijn voorzien van een cardanas, die de ketting vervangt. Dit maakt dat het aandrijfgedeelte onderhoudsvrij is.

 

Over Brik fietsen

De bedenker achter Brik, Wouter Eigenbrood, heeft zich altijd afgevraagd waarom auto’s wel van de ketting zijn overgestapt op de cardan en we bij de fietsen altijd zijn blijven werken met de ketting. Van daaruit is Brik ontstaan: een unieke stadsfiets met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor mensen die net als hij op zoek zijn naar duurzaamheid, functionaliteit en stijl. “Het unieke aan BRIK is een combinatie van al die eigenschappen”. Klik op deze link om naar de website van Brik fietsen te gaan.

 

Contact

Heeft u nog vragen over Brik fietsen bij Laag Catharijne in Utrecht? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Laag Catharijne in Utrecht. Voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916.

BRIK heren matzwart