Fiets kopen

Wilt u een fiets kopen? Zoek niet verder en koop uw fiets bij dé fietsspecialist in Utrecht; Laag Catharijne! Ook voor het beste advies om een fiets te kopen gaat u naar deze fietswinkels Laag Catharijne in Utrecht. De medewerkers van Laag Catharijne zijn u graag van dienst, informeren en adviseren u over alle fietsen! Kom langs in één van de drie winkels om een fiets te kopen in Utrecht. Lees hieronder verder over fiets kopen bij Laag Catharijne!

 

Fietsen kopen in Utrecht

Zoals er in de eerste alinea al vermeldt is, beschikt Laag Catharijne over meerdere vestigingen waar u uw fiets kunt kopen. De eerste vestiging van Laag Catharijne is een Fietsenstalling. Vestiging nummer twee is een Bicycleshop en de derde is de Fietsenwinkel in Utrecht. Bij alle winkels van Laag Catharijne kunt u terecht om een fiets te kopen. Nieuwe fietsen, maar ook tweedehands fietsen kunt u bij deze fietswinkel in Utrecht kopen. Voor het gehele fietsenaanbod van Laag Catharijne nodigen wij u graag uit in één van de drie fietsenwinkels. Hoewel iedere winkel van Laag Catharijne verschillende openingstijden hebben, kunt u bij deze fietsenwinkel maar liefst zes dagen per week fietsen kopen! Voor alle openingstijden gaat u naar deze pagina.

 

Drie vestigingen van Laag Catharijne om een fiets te kopen!

Wellicht weet u het al, of u heeft het hierboven al gelezen, Laag Catharijne beschikt over drie vestigingen in Utrecht. Hoewel de drie fietsenwinkels allen een andere doeleinde hebben, kunt u bij alle winkels fietsen kopen. Deze fietsen kunnen nieuwe fietsen zijn, maar zo worden er ook tweedehandsfietsen verkocht bij de fietsenwinkels Laag Catharijne. Naast een gebruikte fiets kopen kunt u hier natuurlijk ook een nieuwe fiets kopen en daarnaast kunt u bij The Bicycleshop ook terecht om uw fiets te repareren. Vaak is uw fiets al binnen één werkdag gerepareerd! Bij de Fietsenwinkel Laag Catharijne kunt u terecht voor diverse fietsonderdelen, u kunt hier gebruikte en nieuwe fietsen kopen, fietsenstalling voor fietsen en brommers, verhuur van fietsen en veel meer. Bij de Fietsenstalling Laag Catharijne kunt u uiteraard terecht voor een fietsenstalling voor uw fiets, bakfiets, brommer en motor. Daarnaast kunt u ook bij de Fietsenstalling nieuwe en gebruikte fietsen kopen, fietsen huren (ook in grote partijen) en uiteraard kunt u hier uw fiets laten repareren! Één ding is zeker, bij alle vestigingen van Laag Catharijne bent u aan het juiste adres om alle soorten fietsen te kopen!

 

Meer informatie over fietsen kopen bij Laag Catharijne

Wilt u graag meer informatie over fietsen kopen bij dé fietsenwinkel in Utrecht Laag Catharijne? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Utrecht! U kunt de vestigingen ook telefonisch bereiken; voor de Fietsenstalling belt u naar: 030 – 2316780, voor de Bicycleshop belt u naar: 030 – 2232002 en voor de Fietsenwinkel belt u naar: 030 – 2302916. De medewerkers van Laag Catharijne helpen u graag verder met het kopen van een fiets bij deze fietsenwinkel in Utrecht!